Klaveness Combination (NO) (KCC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Klaveness Combination (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

KCC  

Klaveness Combination Carriers är ett norskt rederi. Bolaget förfogar över ett flertal tankfartyg, huvudsakligen av modellerna Cabu samt Cleanbu, som används för transportering av flytande gödselmedel, melass, samt olika typer av torra bulkvaror. Utöver tillhandahålls transport av olje- och gasprodukter. Verksamhet återfinns på global nivå och bolaget kom till under 2018.

Klaveness Combination (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 2 305 MNOK, en omsättning på 1 165 MNOK och med ett resultat på 33 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Klaveness Combination (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Klaveness Combination (NO) (KCC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Klaveness Combination (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern KCC. Aktien har ett P/E-tal på 68.9 och P/S-tal på 1.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Klaveness Combination (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Klaveness Combination (NO) senaste utdelning är 1.1 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Klaveness Combination (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Klaveness Combination (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Klaveness Combination (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Klaveness Combination (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Klaveness Combination (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Klaveness Combination (NO)

Klaveness Combination (NO)

TickerKCC
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde2 305 MNOK
Omsättning1 165 MNOK
Vinst33 MNOK
P/E68.9
P/S1.7
Utdelning1.1 NOK
Direktavkastning2.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Klaveness Combination (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Klaveness Combination (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter