Tallink Grupp (FI) (TALLINK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Tallink Grupp (FI) aktie

TALLINK  

Tallink Grupp är ett finskt rederi. Idag erbjuds huvudsakligen passagerartransport samt tillhörande resetjänster. Utöver huvudverksamheten erbjuds även hantering av godstransport. Resmålen återfinns inom den finska, baltiska - och ryska marknaden.

Tallink Grupp (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 490 MEUR, en omsättning på 949 MEUR och med ett resultat på -113 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Tallink Grupp (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Tallink Grupp (FI) (TALLINK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Tallink Grupp (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern TALLINK. Aktien har ett P/E-tal på -4.4 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Tallink Grupp (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Tallink Grupp (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Tallink Grupp (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Tallink Grupp (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Tallink Grupp (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Tallink Grupp (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Tallink Grupp (FI)

Tallink Grupp (FI)

TickerTALLINK
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde490 MEUR
Omsättning949 MEUR
Vinst-113 MEUR
P/E-4.4
P/S1.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tallink Grupp (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tallink Grupp (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter