DFDS (DK) (DFDS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

DFDS (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

DFDS  

DFDS är verksamma inom sjöfart, logistik-, gods- och passagerartransport. Olika tjänster som bolaget erbjuder inkluderar exempelvis integrerade transportlösningar, lagerlokaler, hantering av särskilt känsligt gods, samt helhetslösningar för transporter i flera led. Idag är verksamheten främst koncentrerad till den europeiska marknaden. DFDS grundades ursprungligen 1866 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

DFDS (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 20 269 MDKK, en omsättning på 16 535 MDKK och med ett resultat på 812 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien DFDS (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper DFDS (DK) (DFDS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

DFDS (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern DFDS. Aktien har ett P/E-tal på 25 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

DFDS (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

DFDS (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se DFDS (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter DFDS (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien DFDS (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i DFDS (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om DFDS (DK)

DFDS (DK)

TickerDFDS
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde20 269 MDKK
Omsättning16 535 MDKK
Vinst812 MDKK
P/E25
P/S1.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DFDS (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DFDS (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter