Okeanis Eco Tankers (NO) (OET) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Okeanis Eco Tankers (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OET  

Okeanis Eco Tankers är verksamma inom sjöfart. Idag äger och förfogar bolaget över flera tankfartyg i olika storlekar, där transport huvudsakligen sker via VLCC samt Suezmax fartyg. Majoriteten av transporten består av olja och bolaget samarbetar även med andra aktörer inom branschen. Verksamhet innehas på global nivå.

Okeanis Eco Tankers (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 2 622 MNOK, en omsättning på 1 779 MNOK och med ett resultat på 213 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Okeanis Eco Tankers (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Okeanis Eco Tankers (NO) (OET) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Okeanis Eco Tankers (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern OET. Aktien har ett P/E-tal på 12.3 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Okeanis Eco Tankers (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Okeanis Eco Tankers (NO) senaste utdelning är 11.7 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 14.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Okeanis Eco Tankers (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Okeanis Eco Tankers (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Okeanis Eco Tankers (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Okeanis Eco Tankers (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Okeanis Eco Tankers (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Okeanis Eco Tankers (NO)

Okeanis Eco Tankers (NO)

TickerOET
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde2 622 MNOK
Omsättning1 779 MNOK
Vinst213 MNOK
P/E12.3
P/S1.4
Utdelning11.7 NOK
Direktavkastning14.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Okeanis Eco Tankers (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Okeanis Eco Tankers (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter