Hedera (HEGR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hedera aktie

HEGR  

Hedera Group är verksamma inom bemanning och rekrytering. Verksamheten är huvudsakligen inriktad mot sektorn inom vård och omsorg och tjänsterna erbjuds både åt privat- och offentlig omsorg. Under koncernen går ett flertal dotterbolag med bemanning av ett flertal specialiserade läkare inom exempelvis primärvård, ögonvård och psykiatri. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hedera tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 54 MSEK, en omsättning på 219 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hedera

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hedera (HEGR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hedera aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HEGR. Aktien har ett P/E-tal på 272.4 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hedera utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hedera Avanza – se aktiekurs idag

Se Hedera senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hedera – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hedera.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hedera.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hedera

Hedera

TickerHEGR
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde54 MSEK
Omsättning219 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E272.4
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hedera

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hedera? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter