Dedicare (DEDI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Dedicare aktie

DEDI  

Dedicare Group är ett bemanningsbolag med inriktning mot vård och omsorg. Bolaget är specialiserade inom uthyrning och rekrytering av vårdpersonal, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och läkarsekreterare. Uppdragen varierar både i tid och storlek och störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget kom till som en avknoppning från Poolia under 2011. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Dedicare tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 601 MSEK, en omsättning på 763 MSEK och med ett resultat på 42 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Dedicare

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dedicare (DEDI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dedicare aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern DEDI. Aktien har ett P/E-tal på 14.4 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Dedicare utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Dedicare senaste utdelning är 2.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Dedicare Avanza – se aktiekurs idag

Se Dedicare senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dedicare – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dedicare.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Dedicare.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dedicare

Dedicare

TickerDEDI
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde601 MSEK
Omsättning763 MSEK
Vinst42 MSEK
P/E14.4
P/S0.6
Utdelning2.5 SEK
Direktavkastning3.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dedicare

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dedicare? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter