Veteranpoolen (VPAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Veteranpoolen aktie

🔔 Skapa bevakning

VPAB B  

Veteranpoolen är ett bemanningsbolag. Störst inriktning sker mot bemanning av äldre- och seniora arbetsgrupper, verksamma inom ett flertal olika områden som ekonomi, fastighetsservice, utbildning och projektledning. Kunder återfinns bland privatpersoner och bolag, där Veteranpoolen huvudsakligen bistår med diverse entreprenaduppdrag. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka.

Veteranpoolen tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 701 MSEK, en omsättning på 333 MSEK och med ett resultat på 27 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Veteranpoolen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Veteranpoolen (VPAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Veteranpoolen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern VPAB B. Aktien har ett P/E-tal på 25.5 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Veteranpoolen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Veteranpoolen senaste utdelning är 2.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 7.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Veteranpoolen Avanza – se aktiekurs idag

Se Veteranpoolen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Veteranpoolen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Veteranpoolen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Veteranpoolen.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Veteranpoolen

Veteranpoolen

TickerVPAB B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde701 MSEK
Omsättning333 MSEK
Vinst27 MSEK
P/E25.5
P/S2.2
Utdelning2.8 SEK
Direktavkastning7.9%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Veteranpoolen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Veteranpoolen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter