SJR (SJR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SJR aktie

SJR B  

SJR in Scandinavia är ett bemanningsbolag. Idag sker specialisering främst inom uthyrning av arbetskraft till bank- och finanssektorn. Bolaget är verksamma inom tre verksamhetsgrenar: uthyrning, rekrytering och karriärvägledning vid omstruktureringar. Störst verksamhet innehas inom svenska storstäder. Bolaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

SJR tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 323 MSEK, en omsättning på 411 MSEK och med ett resultat på 13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SJR

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SJR (SJR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SJR aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SJR B. Aktien har ett P/E-tal på 24.3 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SJR utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SJR senaste utdelning är 2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

SJR Avanza – se aktiekurs idag

Se SJR senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SJR – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SJR.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SJR.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SJR

SJR

TickerSJR B
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde323 MSEK
Omsättning411 MSEK
Vinst13 MSEK
P/E24.3
P/S0.9
Utdelning2 SEK
Direktavkastning6.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SJR

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SJR? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter