Eezy (FI) (EEZY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eezy (FI) aktie

EEZY  

Eezy är verksamma inom rekrytering och bemanning. Idag erbjuder koncernen lösningar inom flera olika sektorer, huvudsakligen inom bygg- och anläggning, elteknik – samt tillverkningsindustrin. Utöver erbjuds HR-support samt stöd och utbildning inom karriärsutveckling. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska - samt baltiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet VMP Group.

Eezy (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Bemanning. Bolaget har ett börsvärde på 142 MEUR, en omsättning på 170 MEUR och med ett resultat på 3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eezy (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eezy (FI) (EEZY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eezy (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern EEZY. Aktien har ett P/E-tal på 53.1 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eezy (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eezy (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Eezy (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Eezy (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eezy (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eezy (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eezy (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eezy (FI)

Eezy (FI)

TickerEEZY
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschBemanning
Börsvärde142 MEUR
Omsättning170 MEUR
Vinst3 MEUR
P/E53.1
P/S0.7
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning1.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eezy (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eezy (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter