Induct (NO) (INDCT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Induct (NO) aktie

INDCT  

Induct är ett norskt bolag som utvecklar programvara och diverse tekniska plattformar för att kunna följa upp olika processer i tekniska innovationer. Bolagets produkt Induct Innovation Communities används för att utveckla, utvärdera, testa, implementera och slutligen mäta innovationsprocessen. Bolaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Induct (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 101 MNOK, en omsättning på 17 MNOK och med ett resultat på 2 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Induct (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Induct (NO) (INDCT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Induct (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern INDCT. Aktien har ett P/E-tal på 50.1 och P/S-tal på 6.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Induct (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Induct (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Induct (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Induct (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Induct (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Induct (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Induct (NO)

Induct (NO)

TickerINDCT
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde101 MNOK
Omsättning17 MNOK
Vinst2 MNOK
P/E50.1
P/S6.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Induct (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Induct (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter