Jinhui Shipping (NO) (JIN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Jinhui Shipping (NO) aktie

JIN  

Jinhui Shipping and Transportation är verksamma inom rederi. Idag levereras sjötransporter mot det torra bulksegmentet på global nivå, främst koncentrerat till transporter inom den asiatiska marknaden. Bolaget äger och förvaltar över flera bulkfartyg i olika storlekar, främst Supramax. Huvudverksamheten utgår ifrån Hong Kong, men bolaget är registrerat på Bermuda. Bolaget grundades ursprungligen 1994.

Jinhui Shipping (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 948 MNOK, en omsättning på 616 MNOK och med ett resultat på 73 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jinhui Shipping (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jinhui Shipping (NO) (JIN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jinhui Shipping (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern JIN. Aktien har ett P/E-tal på 13.1 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jinhui Shipping (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jinhui Shipping (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Jinhui Shipping (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jinhui Shipping (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jinhui Shipping (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jinhui Shipping (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jinhui Shipping (NO)

Jinhui Shipping (NO)

TickerJIN
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde948 MNOK
Omsättning616 MNOK
Vinst73 MNOK
P/E13.1
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jinhui Shipping (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jinhui Shipping (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter