Kancera (KAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kancera aktie

KAN  

Kancera bedriver utveckling av läkemedel som tar sin start i nya behandlingskoncept och avslutas med försäljning av en läkemedelskandidat till internationella läkemedelsbolag. Kancera utvecklar idag läkemedel för behandling av leukemi och solida tumörer genom att dels stoppa överlevnadssignaler i cancercellen och dels strypa cancerns ämnesomsättning. Kancera bedriver sin verksamhet i Karolinska Institutet Science Park i Stockholm.

Kancera tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 629 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -48 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kancera

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kancera (KAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kancera aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern KAN. Aktien har ett P/E-tal på -13.2 och P/S-tal på 116.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kancera utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kancera Avanza – se aktiekurs idag

Se Kancera senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kancera – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kancera.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kancera.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kancera

Kancera

TickerKAN
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde629 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-48 MSEK
P/E-13.2
P/S116.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kancera

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kancera? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter