Kesla (FI) (KELAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kesla (FI) aktie

KELAS  

Kesla är ett tillverkningsbolag. Idag innehas verksamhet inriktad mot skogsteknik, vilket innefattar lösningar som exempelvis lastbils- och industrikranar, skördaraggregat, flishugg och gripar. Utöver levererar bolaget även styrhytter och sittutrustningar. Produkterna vidaresälj runtom den globala marknaden, med störst närvaro inom Europa, Nord- och Sydamerika. Bolaget grundades 1960 och har sitt huvudkontor i Joensuu.

Kesla (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Industrimaskiner. Bolaget har ett börsvärde på 17 MEUR, en omsättning på 47 MEUR och med ett resultat på 0 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kesla (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kesla (FI) (KELAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kesla (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern KELAS. Aktien har ett P/E-tal på 55.9 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kesla (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kesla (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kesla (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kesla (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kesla (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kesla (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kesla (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kesla (FI)

Kesla (FI)

TickerKELAS
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde17 MEUR
Omsättning47 MEUR
Vinst0 MEUR
P/E55.9
P/S0.4
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kesla (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kesla (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter