Magle Chemoswed (MAGLE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Magle Chemoswed aktie

MAGLE  

Magle Chemoswed är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av analytiska program. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis program för intern uppföljning, process- samt systemhantering. Utöver huvudverksamheten erbjuds även service och tillhörande kringtjänster inom arbetsområdet. Verksamheten drivs globalt med störst närvaro inom den nordiska marknaden.

Magle Chemoswed tillhör sektorn Hälsovård och branschen Läkemedel. Bolaget har ett börsvärde på 395 MSEK, en omsättning på 147 MSEK och med ett resultat på 2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Magle Chemoswed

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Magle Chemoswed (MAGLE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Magle Chemoswed aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MAGLE. Aktien har ett P/E-tal på 217.2 och P/S-tal på 2.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Magle Chemoswed utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Magle Chemoswed Avanza – se aktiekurs idag

Se Magle Chemoswed senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Magle Chemoswed – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Magle Chemoswed.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Magle Chemoswed.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Magle Chemoswed

Magle Chemoswed

TickerMAGLE
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschLäkemedel
Börsvärde395 MSEK
Omsättning147 MSEK
Vinst2 MSEK
P/E217.2
P/S2.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Magle Chemoswed

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Magle Chemoswed? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter