MOBA Network (MOBA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

MOBA Network aktie

MOBA  

M.O.B.A Network är verksamma inom spelindustrin. Bolaget förvaltar över ett flertal nätverk som drivs utifrån egenutvecklade teknologiska plattformar. Nätverken möjliggör för användarna att diskutera och dela ideér kring spel inom olika genre. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där kunderna återfinns bland privata aktörer. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

MOBA Network tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 375 MSEK, en omsättning på 31 MSEK och med ett resultat på 8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien MOBA Network

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper MOBA Network (MOBA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

MOBA Network aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern MOBA. Aktien har ett P/E-tal på 45.2 och P/S-tal på 10.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

MOBA Network utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

MOBA Network Avanza – se aktiekurs idag

Se MOBA Network senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter MOBA Network – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien MOBA Network.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i MOBA Network.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om MOBA Network

MOBA Network

TickerMOBA
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde375 MSEK
Omsättning31 MSEK
Vinst8 MSEK
P/E45.2
P/S10.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien MOBA Network

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om MOBA Network? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter