Nitro Games (NITRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nitro Games aktie

NITRO  

Nitro Games är en finsk mobilspelsutvecklare. Bolaget baserar sin spelutveckling via den egenutvecklade NG Plattformen och har tills idag utvecklat välkända spel som Medals Of War, Raids of Glory samt East India Company. En stor del av spelen återfinns inom kategorin strategispel. Sedan 2017 är bolaget noterat på svenska First North. Bolaget etablerades 2007 och har idag sitt huvudkontor i Kotka, Finland.

Nitro Games tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Gaming & Spel. Bolaget har ett börsvärde på 148 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på -37 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nitro Games

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nitro Games (NITRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nitro Games aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NITRO. Aktien har ett P/E-tal på -4 och P/S-tal på 14.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nitro Games utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nitro Games Avanza – se aktiekurs idag

Se Nitro Games senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nitro Games – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nitro Games.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nitro Games.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nitro Games

Nitro Games

TickerNITRO
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschGaming & Spel
Börsvärde148 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst-37 MSEK
P/E-4
P/S14.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nitro Games

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nitro Games? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter