NNIT (DK) (NNIT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NNIT (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

NNIT  

NNIT är ett IT-bolag. Bolaget tillhandahåller lösningar inom design och implementation av IT-lösningar till läkemedelsindustrin men även för kunder inom finans och offentlig sektor. Mjukvaruutveckling och affärsprocesser är en del i utbudet som kompletteras med teknisk rådgivning och support. Verksamhet bedrivs på global nivå med störst verksamhet inom Europa, Nordamerika och Asien. Huvudkontoret ligger i Söborg.

NNIT (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 3 265 MDKK, en omsättning på 3 030 MDKK och med ett resultat på 28 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NNIT (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NNIT (DK) (NNIT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NNIT (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern NNIT. Aktien har ett P/E-tal på 117 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NNIT (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NNIT (DK) senaste utdelning är 1 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NNIT (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se NNIT (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NNIT (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NNIT (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NNIT (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om NNIT (DK)

NNIT (DK)

TickerNNIT
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde3 265 MDKK
Omsättning3 030 MDKK
Vinst28 MDKK
P/E117
P/S1.1
Utdelning1 DKK
Direktavkastning0.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NNIT (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NNIT (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter