NNIT (DK) (NNIT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NNIT (DK) aktie

NNIT  

NNIT är ett IT-bolag. Bolaget tillhandahåller lösningar inom design och implementation av IT-lösningar till läkemedelsindustrin men även för kunder inom finans och offentlig sektor. Mjukvaruutveckling och affärsprocesser är en del i utbudet som kompletteras med teknisk rådgivning och support. Verksamhet bedrivs på global nivå med störst verksamhet inom Europa, Nordamerika och Asien. Huvudkontoret ligger i Söborg.

NNIT (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 2 955 MDKK, en omsättning på 3 030 MDKK och med ett resultat på 72 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NNIT (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NNIT (DK) (NNIT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NNIT (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern NNIT. Aktien har ett P/E-tal på 41.2 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NNIT (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NNIT (DK) senaste utdelning är 1 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NNIT (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se NNIT (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NNIT (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NNIT (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NNIT (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NNIT (DK)

NNIT (DK)

TickerNNIT
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde2 955 MDKK
Omsättning3 030 MDKK
Vinst72 MDKK
P/E41.2
P/S1
Utdelning1 DKK
Direktavkastning0.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NNIT (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NNIT (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter