Odfjell B (NO) (ODFB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Odfjell B (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ODFB  

Odfjell är verksamma inom rederi. Bolaget transporterar och lagrar flytande kemikalier, syror och matolja. Idag förvaltar bolaget över en flotta bestående av fartyg i olika storlekar, främst fartyg anpassade för kemikalie- samt gastransport. Utöver äger och förvaltar bolaget över terminaler. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades ursprungligen 1915 och har sitt huvudkontor i Bergen.

Odfjell B (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 2 183 MNOK, en omsättning på 7 598 MNOK och med ett resultat på -192 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Odfjell B (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Odfjell B (NO) (ODFB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Odfjell B (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ODFB. Aktien har ett P/E-tal på -11.3 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Odfjell B (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Odfjell B (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Odfjell B (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Odfjell B (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Odfjell B (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Odfjell B (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Odfjell B (NO)

Odfjell B (NO)

TickerODFB
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde2 183 MNOK
Omsättning7 598 MNOK
Vinst-192 MNOK
P/E-11.3
P/S0.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Odfjell B (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Odfjell B (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter