Precio Fishbone (PRCO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Precio Fishbone aktie

PRCO B  

Precio Fishbone är ett IT- konsultbolag. Bolaget utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar. Störst specialisering sker inom utvecklandet av intranät, webb- och ledningssystem, särskilt anpassat för Microsoftteknologi. Precio Fishbone erbjuder lösningar inom hela värdekedjan, från analys, utveckling, till eftermarknadsservice. Bolagets huvudkontor ligger i Örebro.

Precio Fishbone tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 596 MSEK, en omsättning på 249 MSEK och med ett resultat på 20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Precio Fishbone

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Precio Fishbone (PRCO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Precio Fishbone aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PRCO B. Aktien har ett P/E-tal på 29.5 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Precio Fishbone utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Precio Fishbone senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Precio Fishbone Avanza – se aktiekurs idag

Se Precio Fishbone senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Precio Fishbone – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Precio Fishbone.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Precio Fishbone.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Precio Fishbone

Precio Fishbone

TickerPRCO B
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde596 MSEK
Omsättning249 MSEK
Vinst20 MSEK
P/E29.5
P/S2.4
Utdelning1 SEK
Direktavkastning1.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Precio Fishbone

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Precio Fishbone? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter