Privanet (FI) (PRIVA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Privanet (FI) aktie

PRIVA  

Privanet Group är en finsk finansiell koncern. Idag erbjuder koncernen ett flertal finansiella tjänster som berör företagsfinansiering och rådgivning för nystartade företagskunder. Bolaget arbetar även som Certified Adviser för First North Finland, där bolagets hemsida fungerar som en marknadsplats för onoterade bolag. Privanet Group har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Privanet (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 6 MEUR, en omsättning på -1 MEUR och med ett resultat på -10 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Privanet (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Privanet (FI) (PRIVA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Privanet (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern PRIVA. Aktien har ett P/E-tal på -0.6 och P/S-tal på -3.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Privanet (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Privanet (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Privanet (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Privanet (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Privanet (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Privanet (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Privanet (FI)

Privanet (FI)

TickerPRIVA
ListaFirst North
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde6 MEUR
Omsättning-1 MEUR
Vinst-10 MEUR
P/E-0.6
P/S-3.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Privanet (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Privanet (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter