Skarta Group (FI) (SKARTA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Skarta Group (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

SKARTA  

Privanet Group är en finsk finansiell koncern. Idag erbjuder koncernen ett flertal finansiella tjänster som berör företagsfinansiering och rådgivning för nystartade företagskunder. Bolaget arbetar även som Certified Adviser för First North Finland, där bolagets hemsida fungerar som en marknadsplats för onoterade bolag. Privanet Group har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Skarta Group (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kredit & Finansiering. Bolaget har ett börsvärde på 10 MEUR, en omsättning på -1 MEUR och med ett resultat på -6 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Skarta Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Skarta Group (FI) (SKARTA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Skarta Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern SKARTA. Aktien har ett P/E-tal på -1.6 och P/S-tal på 4.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Skarta Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Skarta Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Skarta Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Skarta Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Skarta Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Skarta Group (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Skarta Group (FI)

Skarta Group (FI)

TickerSKARTA
ListaFirst North
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschKredit & Finansiering
Börsvärde10 MEUR
Omsättning-1 MEUR
Vinst-6 MEUR
P/E-1.6
P/S4.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Skarta Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Skarta Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter