NCC B (NCC B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

NCC B aktie

NCC B  

NCC är en bygg- och fastighetsutvecklare. Störst verksamhet innehas inom utvecklingen av kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader. Övriga projekt innefattar väg och anläggning, infrastruktur och underhåll. Bolaget bedriver verksamhet inom ett flertal marknader i Norden och Europa, där kunderna återfinns bland små- och medelstora företagskunder inom varierande branscher. Huvudkontoret är beläget i Solna.

NCC B tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 17 528 MSEK, en omsättning på 58 566 MSEK och med ett resultat på 1 219 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NCC B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NCC B (NCC B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NCC B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern NCC B. Aktien har ett P/E-tal på 14.4 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NCC B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NCC B senaste utdelning är 5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NCC B Avanza – se aktiekurs idag

Se NCC B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NCC B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NCC B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NCC B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NCC B

NCC B

TickerNCC B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde17 528 MSEK
Omsättning58 566 MSEK
Vinst1 219 MSEK
P/E14.4
P/S0.3
Utdelning5 SEK
Direktavkastning3.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NCC B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NCC B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter