Per Aarsleff (DK) (PAAL B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Per Aarsleff (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

PAAL B  

Per Aarsleff Holding utvecklar och genomför projekt inom infrastruktur och miljöplanering. Bolaget är verksamma inom hela värdekedjan i vardera process, från design, konstruktion till överlämnande. Verksamhet innehas på global nivå med störst verksamhet inom den danska marknaden. Per Aarsleff Holding grundades ursprungligen 1947 och har sitt huvudkontor i Viby.

Per Aarsleff (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 6 350 MDKK, en omsättning på 13 574 MDKK och med ett resultat på 472 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Per Aarsleff (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Per Aarsleff (DK) (PAAL B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Per Aarsleff (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern PAAL B. Aktien har ett P/E-tal på 13.3 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Per Aarsleff (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Per Aarsleff (DK) senaste utdelning är 8 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Per Aarsleff (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Per Aarsleff (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Per Aarsleff (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Per Aarsleff (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Per Aarsleff (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Per Aarsleff (DK)

Per Aarsleff (DK)

TickerPAAL B
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde6 350 MDKK
Omsättning13 574 MDKK
Vinst472 MDKK
P/E13.3
P/S0.4
Utdelning8 DKK
Direktavkastning2.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Per Aarsleff (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Per Aarsleff (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter