Kreate Group (FI) (KREATE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kreate Group (FI) aktie

KREATE  

Kreate Group är verksamma inom infrastruktur. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster inom utveckling av diverse krävande projekt. Exempel på tjänster innefattar reparation och konstruktion av broar, spårkonstruktion för tåg och räls, samt massutgrävning och krossande av sten vid påbyggnader av nya motorvägar. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Kreate Group (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 99 MEUR, en omsättning på 221 MEUR och med ett resultat på 8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kreate Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kreate Group (FI) (KREATE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kreate Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern KREATE. Aktien har ett P/E-tal på 12.7 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kreate Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kreate Group (FI) senaste utdelning är 0.4 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Kreate Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kreate Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kreate Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kreate Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kreate Group (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kreate Group (FI)

Kreate Group (FI)

TickerKREATE
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde99 MEUR
Omsättning221 MEUR
Vinst8 MEUR
P/E12.7
P/S0.4
Utdelning0.4 EUR
Direktavkastning4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kreate Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kreate Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter