AF Gruppen (NO) (AFG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

AF Gruppen (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AFG  

AF Gruppen är en industrikoncern. Bolaget erbjuder tjänster inom bygg och anläggning, offshore, samt energi- och miljöteknik. Exempel på tjänster inkluderar konstruktion och planering av fjärrvärme och kabelanläggningar, avloppsverk, bergarbeten, samt grundläggning. Utöver erbjuds projektutveckling inom bostads- och kontorsbyggande. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro på den norska marknaden. Bolaget grundades under 1985 och har sitt huvudkontor i Oslo.

AF Gruppen (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur. Bolaget har ett börsvärde på 18 974 MNOK, en omsättning på 22 612 MNOK och med ett resultat på 1 068 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AF Gruppen (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AF Gruppen (NO) (AFG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AF Gruppen (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AFG. Aktien har ett P/E-tal på 17.8 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AF Gruppen (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AF Gruppen (NO) senaste utdelning är 10 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

AF Gruppen (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se AF Gruppen (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AF Gruppen (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AF Gruppen (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i AF Gruppen (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om AF Gruppen (NO)

AF Gruppen (NO)

TickerAFG
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde18 974 MNOK
Omsättning22 612 MNOK
Vinst1 068 MNOK
P/E17.8
P/S0.7
Utdelning10 NOK
Direktavkastning5.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AF Gruppen (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AF Gruppen (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter