Provide IT (PROVIT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Provide IT aktie

PROVIT  

Provide IT Sweden är verksamma inom webbutveckling. Bolaget har idag utvecklat ett flertal olika mobilapplikationer, där störst kompetens återfinns inom strategi, front- och backendutveckling, samt tillhörande kvalitetssäkring och projektledning. Utöver konsultutbudet undervisar bolaget på högskolor inom system- och webbutveckling. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Provide IT tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 57 MSEK, en omsättning på 22 MSEK och med ett resultat på 3 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Provide IT

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Provide IT (PROVIT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Provide IT aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern PROVIT. Aktien har ett P/E-tal på 18.1 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Provide IT utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Provide IT Avanza – se aktiekurs idag

Se Provide IT senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Provide IT – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Provide IT.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Provide IT.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Provide IT

Provide IT

TickerPROVIT
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde57 MSEK
Omsättning22 MSEK
Vinst3 MSEK
P/E18.1
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Provide IT

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Provide IT? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter