Risk Intelligence (DK) (RISK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Risk Intelligence (DK) aktie

RISK  

Risk Intelligence erbjuder säkerhetslösningar till sjöss. Den digitala plattformen gör det möjligt för kunder att övervaka globala säkerhetsrisker till sjöss, i hamnar och på land för att göra det möjligt för dem att planera och driva i riskområden. Uppgifterna samlas in från ett internationellt nätverk inklusive lokala källor och analytiker. Affärsmodellen är prenumerationsbaserad med återkommande årliga intäkter.

Risk Intelligence (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 50 MDKK, en omsättning på 14 MDKK och med ett resultat på -5 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Risk Intelligence (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Risk Intelligence (DK) (RISK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Risk Intelligence (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Spotlight, och med tickern RISK. Aktien har ett P/E-tal på -9.9 och P/S-tal på 3.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Risk Intelligence (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Risk Intelligence (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Risk Intelligence (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Risk Intelligence (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Risk Intelligence (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Risk Intelligence (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Risk Intelligence (DK)

Risk Intelligence (DK)

TickerRISK
ListaSpotlight
LandDanmark
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde50 MDKK
Omsättning14 MDKK
Vinst-5 MDKK
P/E-9.9
P/S3.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Risk Intelligence (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Risk Intelligence (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter