Safe at Sea (SAFE) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Safe at Sea (SAFE)

Safe at Sea aktie

Safe at Sea är en utvecklare av SAR system, som står för Search and Rescue System. I produktsortimentet ingår produkter som exempelvis vattenskotrar, höj- och sänkbara ställningar och släpvagnar. Produkterna används huvudsakligen bland räddningstjänster, där Safe at Sea idag innehar verksamhet på global nivå. Huvudkontoret ligger i Hisings Backa.

Safe at Sea Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Safe at Sea. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Safe at Sea, som verkar inom industrisektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Safe at Sea redovisar marginellt positivt rörelseresultat - är på rätt väg

Räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea redovisar något minskad omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan.

Safe at Sea
31 Jul 2020 07:55

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Safe at Sea

Safe at Sea

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSAFE
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrimaskiner
Börsvärde18 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-31.4
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Safe at Sea

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Safe at Sea? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter