Siili Solutions (FI) (SIILI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Siili Solutions (FI) aktie

SIILI  

Siili Solutions är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar och integrerar programvara för informationssystem. Idag erbjuds tjänster relaterade till utveckling av teknikplattformar, informationshantering, IT-arkitektur, samt diverse projektledningar. Kompetensen återfinns datahantering, analys samt artificiell intelligens. Bolaget grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Siili Solutions (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 102 MEUR, en omsättning på 81 MEUR och med ett resultat på 4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Siili Solutions (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Siili Solutions (FI) (SIILI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Siili Solutions (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SIILI. Aktien har ett P/E-tal på 23.1 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Siili Solutions (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Siili Solutions (FI) senaste utdelning är 0.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Siili Solutions (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Siili Solutions (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Siili Solutions (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Siili Solutions (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Siili Solutions (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Siili Solutions (FI)

Siili Solutions (FI)

TickerSIILI
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde102 MEUR
Omsättning81 MEUR
Vinst4 MEUR
P/E23.1
P/S1.2
Utdelning0.3 EUR
Direktavkastning1.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Siili Solutions (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Siili Solutions (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter