Stolt-Nielsen (NO) (SNI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Stolt-Nielsen (NO) aktie

SNI  

Stolt-Nielsen är verksamma inom sjöfart och fiskeodling. Idag transporteras huvudsakligen flytande gas, men transporten inkluderar även diverse förnödenheter. Via dotterbolaget Stolt Tankers förvaltar även bolaget över tankfartyg, medan resterande dotterbolag är specialiserade inom lösningar för terminaler, containrar, samt fiskeodling. Idag innehar koncernen verksamhet på global nivå. Stolt-Nielsen etablerades 1959 och har huvudkontor i Rotterdam, Nederländerna.

Stolt-Nielsen (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 7 766 MNOK, en omsättning på 17 474 MNOK och med ett resultat på 397 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stolt-Nielsen (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stolt-Nielsen (NO) (SNI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stolt-Nielsen (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SNI. Aktien har ett P/E-tal på 19.5 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stolt-Nielsen (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stolt-Nielsen (NO) senaste utdelning är 2.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Stolt-Nielsen (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Stolt-Nielsen (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stolt-Nielsen (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stolt-Nielsen (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stolt-Nielsen (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Stolt-Nielsen (NO)

Stolt-Nielsen (NO)

TickerSNI
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde7 766 MNOK
Omsättning17 474 MNOK
Vinst397 MNOK
P/E19.5
P/S0.6
Utdelning2.2 NOK
Direktavkastning1.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stolt-Nielsen (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stolt-Nielsen (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter