Techstep (NO) (TECH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Techstep (NO) aktie

TECH  

Techstep är ett IT-bolag. Bolaget utvecklar och tillhandahåller hård- och mjukvara, samt diverse integrerade IT- och kommunikationslösningar, riktat till både privatpersoner och offentlig sektor. Exempel inkluderar program för Enterprise Mobility Management (EMM), MAAS (Mobile as a Service), samt program för kostnadskontroll. Verksamheten bedrivs utifrån koncernens dotterbolag. Bolaget etablerades 1996 under namnet Birdstep Technology och har huvudkontor i Oslo.

Techstep (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 684 MNOK, en omsättning på 1 132 MNOK och med ett resultat på -46 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Techstep (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Techstep (NO) (TECH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Techstep (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern TECH. Aktien har ett P/E-tal på -14.8 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Techstep (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Techstep (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Techstep (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Techstep (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Techstep (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Techstep (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Techstep (NO)

Techstep (NO)

TickerTECH
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde684 MNOK
Omsättning1 132 MNOK
Vinst-46 MNOK
P/E-14.8
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Techstep (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Techstep (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter