Viking Line (FI) (VIK1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Viking Line (FI) aktie

VIK1V  

Viking Line är ett rederi. Idag erbjuds passagerartransport, resetjänster, rekreation och godstransporter via bolagets fartyg. Resmålen återfinns inom den finska, baltiska - och ryska marknaden. Utöver huvudverksamheten anordnar Viking Line event för grupp- och sportresor, samt med diverse upplevelsepaket på land. Bolaget grundades ursprungligen 1959 och har sitt huvudkontor i Mariehamn, Åland.

Viking Line (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 184 MEUR, en omsättning på 477 MEUR och med ett resultat på -42 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Viking Line (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Viking Line (FI) (VIK1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Viking Line (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern VIK1V. Aktien har ett P/E-tal på -4.3 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Viking Line (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Viking Line (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Viking Line (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Viking Line (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Viking Line (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Viking Line (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Viking Line (FI)

Viking Line (FI)

TickerVIK1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde184 MEUR
Omsättning477 MEUR
Vinst-42 MEUR
P/E-4.3
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Viking Line (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Viking Line (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter