Viking Supply (VSSAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Viking Supply aktie

VSSAB B  

Viking Supply Ships är verksamma inom sjöfart och logistik. Verksamheten bedrivs via via flertal affärssegment och dotterbolag på global nivå, med störst inriktning mot industriell transport. Bolaget transporterar varierande utbud av gods åt den nordiska basindustrin med norden som geografisk bas. Störst aktivitet återfinns inom offshore och isbrytning i framför allt arktiska och subarktiska områden.

Viking Supply tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 530 MSEK, en omsättning på 504 MSEK och med ett resultat på -191 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Viking Supply

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Viking Supply (VSSAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Viking Supply aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern VSSAB B. Aktien har ett P/E-tal på -2.8 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Viking Supply utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Viking Supply Avanza – se aktiekurs idag

Se Viking Supply senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Viking Supply – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Viking Supply.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Viking Supply.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Viking Supply

Viking Supply

TickerVSSAB B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde530 MSEK
Omsättning504 MSEK
Vinst-191 MSEK
P/E-2.8
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Viking Supply

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Viking Supply? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter