WIRTEK (DK) (WIRTEK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

WIRTEK (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

WIRTEK  

WirTek är ett IT-bolag. Bolagets verksamhet är inriktad mot utveckling av mjuk- och hårdvarulösningar som berör webb, mobil samt integrerade helhetssystem. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Norden och Europa, där kunderna huvudsakligen består av små – och medelstora bolag. WirTek grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Aalborg.

WIRTEK (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 135 MDKK, en omsättning på 23 MDKK och med ett resultat på 5 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien WIRTEK (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper WIRTEK (DK) (WIRTEK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

WIRTEK (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern WIRTEK. Aktien har ett P/E-tal på 26.2 och P/S-tal på 4.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

WIRTEK (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

WIRTEK (DK) senaste utdelning är 0.2 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

WIRTEK (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se WIRTEK (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter WIRTEK (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien WIRTEK (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i WIRTEK (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om WIRTEK (DK)

WIRTEK (DK)

TickerWIRTEK
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde135 MDKK
Omsättning23 MDKK
Vinst5 MDKK
P/E26.2
P/S4.3
Utdelning0.2 DKK
Direktavkastning1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien WIRTEK (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om WIRTEK (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter