Zoom Video (ZM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Zoom Video aktie

ZM  

Zoom Video Communications är ett teknikbolag. Bolaget är inriktade mot utveckling av videos och erbjuder idag digitala tjänster för konferenser, event, marknadsföring, samt för intern kommunikation. Utöver erbjuds även utbildning inom arbetsområdet. Tjänsterna används huvudsakligen av små- och medelstora företagskunder runtom den nordamerikanska marknaden.

Mer om aktien Zoom Video

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Zoom Video (ZM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Zoom Video utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Zoom Video Avanza – se aktiekurs idag

Se Zoom Video senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Zoom Video – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Zoom Video.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Zoom Video.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Zoom Video

Zoom Video

TickerZM
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Zoom Video

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Zoom Video? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter