Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Telia och Tele2 tvingas betala mångmiljonbelopp till havererade Goyadas konkursbo - Di

Operatörerna Telia och Tele2 tvingas att betala över 20 miljoner kronor till det havererade presentkortsföretaget Goyadas konkursbo. Det rapporterar Dagens industri, Di.

Det är nämligen utfallet av två stycken rättstvister. Konkursen ägde rum 2020.

Det var Telia som begärde Goyada i konkurs i början av 2020. Bakgrunden var fordringar om 139 miljoner kronor. Trots att dessa skulder till stor del blivit obetalda kommer Telia nu att betala 2,5 miljoner kronor till Goyada. Tele2 fick betala 17,5 miljoner kronor enligt en annan överenskommelse.

https://www.di.se/nyheter/telia-och-tele2-tvingas-betala-mangmiljonbelopp/

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Tele2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.