Akastor (NO) (AKAST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Akastor (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AKAST  

Akastor är ett oljeservicebolag. Bolaget är en aktiv investerare på industri- och fastighetsmarknaden där verksamheten styrs utifrån flertalet dotterbolag med vardera affärsinriktning. En majoritet av investeringarna återfinns inom oljeindustrin där Akastor ämnar vara en långsiktig och aktiv ägare. Innehaven består av bolag inriktade mot att leverera tekniska ingenjörstjänster, inkluderat borrning, ankarhantering, geofysik samt återvinning av material. Bolaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Akastor (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 1 545 MNOK, en omsättning på 5 715 MNOK och med ett resultat på -270 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Akastor (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Akastor (NO) (AKAST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Akastor (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AKAST. Aktien har ett P/E-tal på -5.7 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Akastor (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Akastor (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Akastor (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Akastor (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Akastor (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Akastor (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Akastor (NO)

Akastor (NO)

TickerAKAST
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde1 545 MNOK
Omsättning5 715 MNOK
Vinst-270 MNOK
P/E-5.7
P/S0.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Akastor (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Akastor (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter