Havila Shipping (NO) (HAVI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Havila Shipping (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

HAVI  

Havila Shipping levererar försörjningstjänster till offshoreindustrin. Verksamheten utgår ifrån egenägda flottor verksamma inom subsea och ankarhantering, plattform supply och standby. Verksamheten bedrivs från Norge men bolaget har även verksamhet på global nivå med närvaro i Asien och Sydamerika. Bolaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Fosnavåg i Fosnavåg.

Havila Shipping (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 173 MNOK, en omsättning på 747 MNOK och med ett resultat på -115 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Havila Shipping (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Havila Shipping (NO) (HAVI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Havila Shipping (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern HAVI. Aktien har ett P/E-tal på -1.5 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Havila Shipping (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Havila Shipping (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Havila Shipping (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Havila Shipping (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Havila Shipping (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Havila Shipping (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Havila Shipping (NO)

Havila Shipping (NO)

TickerHAVI
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde173 MNOK
Omsättning747 MNOK
Vinst-115 MNOK
P/E-1.5
P/S0.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Havila Shipping (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Havila Shipping (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter