Subsea7 (NO) (SUBC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Subsea7 (NO) aktie

SUBC  

Subsea 7 är verksamma inom offshore segmentet. Bolaget erbjuder teknik- och installationstjänster, vilket innefattar tekniska - och integrerade lösningar som används vid analys av naturresurser på djupa vatten. Lösningarna används i miljöer där utvinningen är tuff och krävande. Subsea 7 kom till vid en sammanslagning under 2011 mellan Acergy ASA och Subsea 7 Inc. Bolagets huvudkontor ligger i London.

Subsea7 (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 27 874 MNOK, en omsättning på 31 045 MNOK och med ett resultat på -9 562 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Subsea7 (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Subsea7 (NO) (SUBC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Subsea7 (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern SUBC. Aktien har ett P/E-tal på -2.9 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Subsea7 (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Subsea7 (NO) senaste utdelning är 2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Subsea7 (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Subsea7 (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Subsea7 (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Subsea7 (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Subsea7 (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Subsea7 (NO)

Subsea7 (NO)

TickerSUBC
ListaOBX
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde27 874 MNOK
Omsättning31 045 MNOK
Vinst-9 562 MNOK
P/E-2.9
P/S0.9
Utdelning2 NOK
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Subsea7 (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Subsea7 (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter