Siem Offshore (NO) (SIOFF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Siem Offshore (NO) aktie

SIOFF  

Siem Offshore är ett norskt rederi verksamma inom olje- och gasindustrin. Bolaget levererar tekniska lösningar till flera olika fartyg, inkluderat ankarhanteringsfartyg, stödfartyg, offshore - samt ROV stödfartyg. Idag innehar bolaget kunder på global nivå med störst verksamhet i Asien, Europa, Nord- och Sydamerika. Bolaget är registrerat på Caymanöarna men har huvudkontor i Kristiansand.

Siem Offshore (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 580 MNOK, en omsättning på 2 571 MNOK och med ett resultat på -2 627 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Siem Offshore (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Siem Offshore (NO) (SIOFF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Siem Offshore (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Standard, och med tickern SIOFF. Aktien har ett P/E-tal på -0.2 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Siem Offshore (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Siem Offshore (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Siem Offshore (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Siem Offshore (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Siem Offshore (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Siem Offshore (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Siem Offshore (NO)

Siem Offshore (NO)

TickerSIOFF
ListaOB Standard
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde580 MNOK
Omsättning2 571 MNOK
Vinst-2 627 MNOK
P/E-0.2
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Siem Offshore (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Siem Offshore (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter