SeaBird Exploration (NO) (SBX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SeaBird Exploration (NO) aktie

SBX  

SeaBird Exploration är en utvecklare av 2D - och 3D seismisk data till olje- och gasindustrin. Tekniken används med basis från de flottor som bolaget äger och förvaltar över och används idag både inom grunda och djupa vatten. Idag utför bolaget tjänster både inom sjöfart och seismiska sektorn, med en välutvecklad offshore avdelning som stöd för arbetet. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades 2000 och har sitt huvudkontor i Limassol, Cypern.

SeaBird Exploration (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 196 MNOK, en omsättning på 390 MNOK och med ett resultat på -126 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SeaBird Exploration (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SeaBird Exploration (NO) (SBX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SeaBird Exploration (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SBX. Aktien har ett P/E-tal på -1.6 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SeaBird Exploration (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SeaBird Exploration (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se SeaBird Exploration (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SeaBird Exploration (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SeaBird Exploration (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SeaBird Exploration (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SeaBird Exploration (NO)

SeaBird Exploration (NO)

TickerSBX
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde196 MNOK
Omsättning390 MNOK
Vinst-126 MNOK
P/E-1.6
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SeaBird Exploration (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SeaBird Exploration (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter