Reach Subsea (NO) (REACH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Reach Subsea (NO) aktie

REACH  

Reach Subsea tillhandahåller tjänster inom subsea segmentet. Tjänsterna innefattar huvudsakligen inspektion, underhåll och reparation ute till havs. Utöver erbjuds diverse konsult- och ingenjörstjänster. Bolaget äger och förvaltar över en bred flotta av undervattensfartyg, stöd- och konstruktionsfartyg i olika storlekar. Bolaget grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Haugesund.

Reach Subsea (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 465 MNOK, en omsättning på 509 MNOK och med ett resultat på 43 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Reach Subsea (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Reach Subsea (NO) (REACH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Reach Subsea (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern REACH. Aktien har ett P/E-tal på 10.8 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Reach Subsea (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Reach Subsea (NO) senaste utdelning är 0.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Reach Subsea (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Reach Subsea (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Reach Subsea (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Reach Subsea (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Reach Subsea (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Reach Subsea (NO)

Reach Subsea (NO)

TickerREACH
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde465 MNOK
Omsättning509 MNOK
Vinst43 MNOK
P/E10.8
P/S0.7
Utdelning0.2 NOK
Direktavkastning4.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Reach Subsea (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Reach Subsea (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter