Electromagnetic Geoservices (NO) (EMGS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Electromagnetic Geoservices (NO) aktie

EMGS  

Electromagnetic Geoservices är specialiserade inom elektromagnetisk teknik (EM). Bolaget levererar geofysiska tjänster till olje- och gasindustrin, där företagets produkt analyserar och behandlar CSEM data (Controlled Source Electromagnetic Modelling). Datan används av olje- och gasbolag för att utvärdera möjligheterna hos ett potentiellt prospekteringsprocess. Bolaget bildades 2002 och har huvudkontor i Trondheim.

Electromagnetic Geoservices (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 195 MNOK, en omsättning på 778 MNOK och med ett resultat på -152 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Electromagnetic Geoservices (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Electromagnetic Geoservices (NO) (EMGS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Electromagnetic Geoservices (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern EMGS. Aktien har ett P/E-tal på -1.3 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Electromagnetic Geoservices (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Electromagnetic Geoservices (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Electromagnetic Geoservices (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Electromagnetic Geoservices (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Electromagnetic Geoservices (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Electromagnetic Geoservices (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Electromagnetic Geoservices (NO)

Electromagnetic Geoservices (NO)

TickerEMGS
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde195 MNOK
Omsättning778 MNOK
Vinst-152 MNOK
P/E-1.3
P/S1.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Electromagnetic Geoservices (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Electromagnetic Geoservices (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter