TGS-NOPEC (NO) (TGS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

TGS-NOPEC (NO) aktie

TGS  

TGS-NOPEC Geophysical Company är verksamma inom geoteknik. Idag levererar bolaget geofysisk data och tillhörande tjänster till olje- och gasindustrin. Tjänsterna används för att analysera jordskorpans innehåll och innefattar alltifrån seismisk - och gravitationsdata, magnetisk data, till övriga avbildningstjänster. TGS-Nopec etablerades 1981 och har sitt huvudkontor i Asker.

TGS-NOPEC (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 14 033 MNOK, en omsättning på 4 685 MNOK och med ett resultat på -1 784 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TGS-NOPEC (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TGS-NOPEC (NO) (TGS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TGS-NOPEC (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern TGS. Aktien har ett P/E-tal på -7.9 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TGS-NOPEC (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TGS-NOPEC (NO) senaste utdelning är 7 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

TGS-NOPEC (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se TGS-NOPEC (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TGS-NOPEC (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TGS-NOPEC (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i TGS-NOPEC (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om TGS-NOPEC (NO)

TGS-NOPEC (NO)

TickerTGS
ListaOBX
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde14 033 MNOK
Omsättning4 685 MNOK
Vinst-1 784 MNOK
P/E-7.9
P/S5
Utdelning7 NOK
Direktavkastning5.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TGS-NOPEC (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TGS-NOPEC (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter