Aker Solutions (NO) (AKSO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aker Solutions (NO) aktie

AKSO  

Aker Solutions är ett norskt internationellt industribolag med global verksamhet. Bolaget är idag en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter till kunder inom olje- och gas, samt energiindustrin. En stor del i verksamhetens vardag består av att etablera och maximera produktionen ute på oljeplattformar, som drivs på flera kontinenter världen över. Bolaget etablerades 2004 och har sitt huvudkontor på Fornebu i Bærum.

Aker Solutions (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 7 414 MNOK, en omsättning på 28 517 MNOK och med ett resultat på -1 540 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Aker Solutions (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aker Solutions (NO) (AKSO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aker Solutions (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AKSO. Aktien har ett P/E-tal på -4.8 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Aker Solutions (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Aker Solutions (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Aker Solutions (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aker Solutions (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aker Solutions (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aker Solutions (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Aker Solutions (NO)

Aker Solutions (NO)

TickerAKSO
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde7 414 MNOK
Omsättning28 517 MNOK
Vinst-1 540 MNOK
P/E-4.8
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aker Solutions (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aker Solutions (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter