Aqua Bio Technology (NO) (ABT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Aqua Bio Technology (NO) aktie

ABT  

Aqua Bio Technology är ett norskt bolag verksamma inom kosmetikabranschen. Bolaget utvecklar, tillverkar och kommersialiserar ingredienser som används inom ett flertal kosmetiska produkter världen över. Störst verksamhet återfinns inom lösningar för hudvårdsprodukter. Merparten av bolagets produkter säljs på en global marknad via diverse distributörer. Bolaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Aqua Bio Technology (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 151 MNOK, en omsättning på 1 MNOK och med ett resultat på -11 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Aqua Bio Technology (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Aqua Bio Technology (NO) (ABT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Aqua Bio Technology (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern ABT. Aktien har ett P/E-tal på -14 och P/S-tal på 170.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Aqua Bio Technology (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Aqua Bio Technology (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Aqua Bio Technology (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Aqua Bio Technology (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Aqua Bio Technology (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Aqua Bio Technology (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Aqua Bio Technology (NO)

Aqua Bio Technology (NO)

TickerABT
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde151 MNOK
Omsättning1 MNOK
Vinst-11 MNOK
P/E-14
P/S170.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Aqua Bio Technology (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Aqua Bio Technology (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter