Arctic Bioscience (NO) (ABS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arctic Bioscience (NO) aktie

ABS  

Arctic Bioscience är verksamma inom den livsmedelsbranschen. Bolaget är en utvecklare av diverse tillskott och tillsatser till läkemedelsindustrin. Bolaget använder huvudsakligen fiskolja för att extrahera mineraler och näringsämnen, för att kunna behandla patienter som lider av psoriasis. Utöver huvudverksamheten erbjuds även färdiga produkter av omega-3 tillskott för privata aktörer samt företagskunder.

Arctic Bioscience (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 559 MNOK, en omsättning på 21 MNOK och med ett resultat på -23 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arctic Bioscience (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arctic Bioscience (NO) (ABS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arctic Bioscience (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern ABS. Aktien har ett P/E-tal på -24.7 och P/S-tal på 27.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arctic Bioscience (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arctic Bioscience (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arctic Bioscience (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arctic Bioscience (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arctic Bioscience (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arctic Bioscience (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arctic Bioscience (NO)

Arctic Bioscience (NO)

TickerABS
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde559 MNOK
Omsättning21 MNOK
Vinst-23 MNOK
P/E-24.7
P/S27.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arctic Bioscience (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arctic Bioscience (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter