New Nordic Healthbrands (NNH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

New Nordic Healthbrands aktie

NNH  

New Nordic Healthbrands är specialiserade mot att utveckla och marknadsföra kosttillskott och naturläkemedel. Största delen av sortimentet utgörs av diverse hälsofrämjande örter. Produkterna säljs via bolagets återförsäljare och tillskotten används exempelvis inom hud- och hårvård, för förbättring av immunsystemet och synförmågan, samt som generella vitamintillskott. Huvudkontoret ligger i Malmö.

New Nordic Healthbrands tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 527 MSEK, en omsättning på 461 MSEK och med ett resultat på 23 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien New Nordic Healthbrands

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper New Nordic Healthbrands (NNH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

New Nordic Healthbrands aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NNH. Aktien har ett P/E-tal på 23.1 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

New Nordic Healthbrands utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

New Nordic Healthbrands senaste utdelning är 1.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

New Nordic Healthbrands Avanza – se aktiekurs idag

Se New Nordic Healthbrands senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter New Nordic Healthbrands – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien New Nordic Healthbrands.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i New Nordic Healthbrands.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om New Nordic Healthbrands

New Nordic Healthbrands

TickerNNH
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde527 MSEK
Omsättning461 MSEK
Vinst23 MSEK
P/E23.1
P/S1.1
Utdelning1.5 SEK
Direktavkastning1.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien New Nordic Healthbrands

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om New Nordic Healthbrands? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter