Musti Group (FI) (MUSTI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Musti Group (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

MUSTI  

Musti Group erbjuder produkter och tjänster för husdjur. Inom koncernen förvaltas ett flertal butiker inriktade mot hundar, katter och övriga husdjur. Verksamheten drivs huvudsakligen via franschise men även via ett flertal varumärken, där de mer kända inkluderar Arken Zoo samt Djurmagazinet. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med privata kunder som störst kundbas. Utöver huvudverksamheten erbjuds träning, utbildning och service.

Musti Group (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 1 098 MEUR, en omsättning på 263 MEUR och med ett resultat på 22 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Musti Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Musti Group (FI) (MUSTI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Musti Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern MUSTI. Aktien har ett P/E-tal på 50.9 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Musti Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Musti Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Musti Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Musti Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Musti Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Musti Group (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Musti Group (FI)

Musti Group (FI)

TickerMUSTI
ListaMid Cap
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde1 098 MEUR
Omsättning263 MEUR
Vinst22 MEUR
P/E50.9
P/S3.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Musti Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Musti Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter