Hofseth BioCare (NO) (HBC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hofseth BioCare (NO) aktie

HBC  

Hofseth BioCare är ett norskt bolag verksamma inom bioteknik. Bolaget utvecklar diverse högkvalitativt protein- och kalciumpulver, samt laxolja. Genom användandet av patenterad teknik kan bolaget i tidigt stadium utvinna ämnen för senare produktion. Produkterna levereras i form av kosttillskott och säljs via hälsobutiker. Bolaget grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Ålesund.

Hofseth BioCare (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 2 827 MNOK, en omsättning på 68 MNOK och med ett resultat på -102 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hofseth BioCare (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hofseth BioCare (NO) (HBC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hofseth BioCare (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern HBC. Aktien har ett P/E-tal på -27.7 och P/S-tal på 40.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hofseth BioCare (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hofseth BioCare (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Hofseth BioCare (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hofseth BioCare (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hofseth BioCare (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hofseth BioCare (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hofseth BioCare (NO)

Hofseth BioCare (NO)

TickerHBC
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde2 827 MNOK
Omsättning68 MNOK
Vinst-102 MNOK
P/E-27.7
P/S40.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hofseth BioCare (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hofseth BioCare (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter