AqualisBraemar LOC (NO) (AQUA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

AqualisBraemar LOC (NO) aktie

AQUA  

AqualisBraemar är ett norskt bolag verksamma inom energisektorn. Idag erbjuder bolaget konsult- och ingenjörstjänster till den globala olje-, gas-, vind- och solenergisektorn. Verksamheten bedrivs utifrån etablerade dotterbolag specialiserade inom offshore- och marintekniska lösningar, förnybar energi samt inom tekniska tjänster vid framställning av solenergi. AqualisBraemar grundades under 2014 och har sitt huvudkontor i London.

AqualisBraemar LOC (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 627 MNOK, en omsättning på 482 MNOK och med ett resultat på -2 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AqualisBraemar LOC (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AqualisBraemar LOC (NO) (AQUA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AqualisBraemar LOC (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AQUA. Aktien har ett P/E-tal på -317.9 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AqualisBraemar LOC (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AqualisBraemar LOC (NO) senaste utdelning är 0.3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

AqualisBraemar LOC (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se AqualisBraemar LOC (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AqualisBraemar LOC (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AqualisBraemar LOC (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AqualisBraemar LOC (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AqualisBraemar LOC (NO)

AqualisBraemar LOC (NO)

TickerAQUA
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde627 MNOK
Omsättning482 MNOK
Vinst-2 MNOK
P/E-317.9
P/S0.8
Utdelning0.3 NOK
Direktavkastning2.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AqualisBraemar LOC (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AqualisBraemar LOC (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter